Почетна
Обавештење
среда, 20 мај 2020 14:38
Поштовани родитељи будућих ученика првог разреда,
Упис у први разред ове године обавља се у другачијим околностима. С тим у вези, а према допису надлежног Министарства, обавештавамо вас:
  1. Уписне активности почињу 1. 6. и трају до 20.7.2020. године. Обављају се у складу са свим мерама заштите. Упис подразумева да дете у пратњи једног од родитеља у заказаном термину дође у школу. Тај дан обавља се упис, а педагог школе обавља тестирање. Све уписне активности обављаће се према препорученим мерама заштите.
  2. Приликом уписа родитељ не доноси ни један документ.

  3. За заказивање термина уписа и тестирања постоје две могућности:

  • васпитачи ће, у редовној сарадњи са родитељима, достављати родитељима предложен термин уписа и тестирања. Уколико родитељу не одговара термин, договориће се наредни. Термини ће бити одређени од понедељка 25. 5. 2020. године, када ће родитељи бити обавештени преко васпитача о терминима за своје дете. Термини ће се односити на радне недеље у јуну месецу.
  • активна је могућност да родитељи електронски закажу терин уписа и тестирања, на порталу е управа, који функционише исто као и електронска пријава за упис. Ова опција електронски повлачи и неопходну докумнетацију (извод, пребивалиште)
За све додатне информације, можете се обратити васпитачу вашег детета или школи, која дежура сваког радног дана током маја од 08.00 до 11. часова, на телефон 013 615 003.
Директор школе
Маринел Блаж
 

Вакцинација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски часопис

skolski casopis

Јавне набавке

javne nabavke

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон/факс: 013 615 003

E-mail: zarkoz@panet.rs 

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Посетите

Списак запослених
Родитељи
Фото-галерија
Пројекти
Јавне набавке
Школски часопис

Основна школа "Жарко Зрењанин", Банатско Ново Село . Израда сајта: Учасофт .