Почетна
Дечја недеља
четвртак, 04 новембар 2021 09:50
Ученички парламент наше школе је на седници одржаној заједно са координатором дефинисао план активности како би се прославила Дечја недеља и ове године.
Првог дана билo је предвиђенo да се одржи активност Чек' да ти испричам виц у холу наше школе за време великог одмора. Активност се није реализовала јер није био доступан микрофон нити су ђаци били расположени за опуштен, јавни наступ.
Други дан смо посветили теми Бити дете у Новом Селу. Чланови УП су заједно са координатором и педагогом организовали трибину на истоимену тему. Трибини су присуствовали поједини чланови УП, поједини наставници као и представници родитеља. Били су позвани и представници МЗ, који се нису одазвали позиву. Трибина је успешно изведена кроз разговор. Ђаци су изнели сопствена мишљења и ставове како је то одрастати у нашем селу као и виђење сопствене будућности у њему.
Трећег дана је организован и изведен концерт Музичке школе „Јован Бандур“ из Панчева на којем су наши ученици, мали музичари, показали своја умећа.
Четвртог дана је постављена изложба цртежа и порука наших ученика у холу школе на тему Другарство је срећа. Веома маштовито, ђаци су упутили хумане поруке свима онима који су плакате погледали и на тај начин ставили на знање колико је другарство важно.
У петак је постављења изложба фотографија Моје село велико које је урадила Михаела Кадар, ученица VI-1. Показала је нескривено и скривено богатство боја и облика нашег села.
 

Вакцинација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски часопис

skolski casopis

Јавне набавке

javne nabavke

Информатор о раду

informator

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон/факс: 013 615 003

E-mail: zarkoz@panet.rs 

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Посетите

Списак запослених
Родитељи
Фото-галерија
Пројекти
Јавне набавке
Школски часопис

Основна школа "Жарко Зрењанин", Банатско Ново Село . Израда сајта: Учасофт .