Почетна Фото-галерија Фотографије Манифестација Мărţişor
Манифестација Мărţişor
четвртак, 21 март 2019 15:50
Ученици виших и нижих разреда наше школе у пратњи својих учитеља Маринеле Фрианц и Јонела Бабе учествовали су и ове године на традиционалној међународној манифестацији Марцишор. Дана 1. 3. 2019. у свечаној сали у Владимировцу сада већ традиционално обележена је манифестација Мărţişor 2019. по шести пут. Манифестацији су присуствовали ученици, родитељи и наставници из Алибунара, Владимировца, Локава, Селеуша, Барица, Ечке, Уздина, Банатског Новог Села, Николинаца, Вршца, а такође је учествовала и гимназија из Темишвара.
У ведрој атмосфери сви присутни су се упознали са специфичностима народних ношњи и обичаја румунског и српског народа са ових простора, а могли су се пробати и традиционални специјалитети са овог поднебља.
У нашој школи су ученици и наставници симболично обележили овај празник. Наставница Биљана Бека је са својим ученицима на часовима ликовне културе израдила традиционалне брошеве који представљају веснике пролећа. Ученици су на часовима српског језика исписали рецитације и песме о пролећу и украсили пано у нашој школи.
 
 

Школски часопис

skolski casopis

Јавне набавке

javne nabavke

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон/факс: 013 615 003

E-mail: zarkoz@panet.rs 

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Посетите

Списак запослених
Родитељи
Фото-галерија
Пројекти
Јавне набавке
Школски часопис

Основна школа "Жарко Зрењанин", Банатско Ново Село . Израда сајта: Учасофт .