Почетна Професионална оријентација Стручно усавршавање у склопу пројекта Ерасмус+ „Empowering Youth Trough Design Thinking“
Стручно усавршавање у склопу пројекта Ерасмус+ „Empowering Youth Trough Design Thinking“
четвртак, 21 септембар 2023 05:14
Наставница наше школе Снежана Кнежевић, уз још седам колега из Суботице, Шида, Новог Сада, Горњег Милановца, Бора, Лесковца и Лазаревца, нашла се у српском тиму пројекта платформе „Ерасмус +“ који помаже наставницима да досадашња искуства обогате новим сазнањима. Идеја увођења иновативних методологија неформалног образовања окупила је у градићу Пињола на југу Италије, крајем априла ове године, делегације професора из Србије, Малте и Италије, који су учествовали у седмодневној обуци у склопу пројекта „Empowering Youth Trough Design Thinking“.
Стручно усавршавање „Empowering Youth Trough Design Thinking“ организовано је у склопу Ерасмус + пројекта, који реализују Вега омладински центар из Србије, Министарство Гозо са Малте и World Net из Италије.
Боравак у овом малом „граду са 100 портала“ донео је, осим упознавања са методологијом рада кроз улогу ученика кроз фазе „осети“, „замисли“, „уради“ и „подели“, неописиво искуство за већину учесника, кроз само упознавање југа Италије и рад са колегама из других земаља.  
Први резултати обуке требало би да буду видљиви већ почетком наредне школске године, када се очекује имплементација наученог модела у раду са ученицима, узраста од 13 до 19 година.
 

Вакцинација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски часопис

skolski casopis

Јавне набавке

javne nabavke

Информатор о раду

informator

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон/факс: 013 615 003

E-mail: zarkoz@panet.rs 

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Посетите

Списак запослених
Родитељи
Фото-галерија
Пројекти
Јавне набавке
Школски часопис

Основна школа "Жарко Зрењанин", Банатско Ново Село . Израда сајта: Учасофт .