Почетна Галерија Фото-галерија
Игре без граница у школском дворишту
понедељак, 05 новембар 2018 17:01
Ученици 4. разреда из 13 школа са територије града Панчева учествовали су на такмичењу „Игре без граница у школском дворишту”. Ученици су се такмичили у седам дисциплина: штафетна игра, вожња ролерима, вијача, хулахоп, фудбал, коцка и групно повлачење. Прво место и златне медаље освојили су ученици наше школе. Друго место и сребрне медаље припале су ученицима ОШ „Братство–јединство” из Панчева, а треће место и бронзане медаље припале су ученицима ОШ „Васа Живковић” из Панчева. Екипу наше школе припремале су учитељице Ружица Божић и Биљана Бека. Честитамо нашим ученицима и учитељицама и поносни смо на њих.
 
Светски дан вода (22. 3. 2018)
петак, 06 април 2018 10:45
Ученици наше школе „Жарко Зрењанин” 22. 3. 2018. године обележили су Светски дан вода. Овим даном Уједињене нације желе да подсете на важност заштите вода и на недостатак воде за пиће у многим крајевима света. Обележили смо овај дан кроз изложбу паноа који садрже географска, физичка, хемијска и биолошка својства воде. Паное су израдили двојезично ученици наше школе под стручним надзором професора Бранке Стјепановић, Стефана Котрле, Александре Вељковић и Габријеле Бузаџин и изложили их у холу Школе. Акцију је покренуо Ученички парламент како би се подстакло размишљање о овој битној теми и како би сви били свесни значаја очувања вода за живот на нашој планети.
 
Дан различитих култура
четвртак, 02 март 2017 13:47

Како учени људи имају обичај да кажу да време пролази онако како га неко доживљава, онда ми можемо рећи да је прво полугодиште за нама остало као неки бледуњави траг, који се се полако пред нашим кораком губи и нестаје, док ми хитро грабимо ка другој половини нашег друговања, радосно ишчекујући нове авантуре, нове анегдоте, нове занимљиве приче.

Питали смо се како ћемо те слободне дане искористити, куда бисмо – ако бисмо икуд и ишли – и дошли на идеју да сви заједно отпутујемо тамо где никада нисмо били. Зашто лепо не бисмо позвали свет код нас, да га натенане упознамо? Брже је, лакше је, а богами, и на ову скупоћу јефтиније.

Зато су наши ученици организовали Дан различитих култура, где смо могли да видимо, а и да пробамо све оно што нам свет доноси.

Уживали смо, уживајте и ви.

 
« ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај »

Страна 1 од 12

Школски часопис

skolski casopis

Јавне набавке

javne nabavke

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон/факс: 013 615 003

E-mail: zarkoz@panet.rs 

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Посетите

Списак запослених
Родитељи
Фото-галерија
Пројекти
Јавне набавке
Школски часопис

Основна школа "Жарко Зрењанин", Банатско Ново Село . Израда сајта: Учасофт .