Почетна Професионална оријентација
Професионална оријентација школска 2023/ 24. година
понедељак, 06 новембар 2023 08:36
У уторак, 31. октобра, и у среду, 1. 11. 2023. г, стручни сарадник школе Јелена Богојевић и одељењске старешине осмог разреда Александра Вељковић, Мариана Карабаш и Бранка Стјепановић одржале су родитељски састанак за родитеље ученика осмог разреда.
Родитељски састанак је организован у два термина, са циљем да се родитељи информишу о предстојећим активностима у вези са завршним испитом и уписом у средњу школу.
Презентацију са састанка можете преузети овде.
 
Професионална оријентација
среда, 07 децембар 2022 06:20
У среду, 30. 11. 2022. године, стручни сарадник школе Јелена Богојевић и одељењске старешине осмог разреда Снежана Кнежевић, Стеван Михајлов и Наташа Давидовић одржали су родитељски састанак за родитеље ученика осмог разреда. Родитељски састанак је организован као заједнички – за сва одељења осмог разреда, са циљем да се родитељи информишу о предстојећим активностима у вези са завршним испитом и уписом у средњу школу. Том приликом посебно је скренута пажња на новину у вези са одабиром наставног предмета који ће бити укључен у трећи тест на завршном испиту. Презентацију са састанка можете преузети овде.
po22
 
Професионална оријентација - школска 2019/2020. година
петак, 10 јануар 2020 16:22
Педагог наше школе Јелена Богојевић 15. 11, 3. 12. и 4. 12. 2019. године је заједно са одељењским старешинама одржала три родитељска састанка у осмом разреду. На састанцима је приказала презентацију са темом професионалне оријентације и уписа ученика у средњу школу. Презентација је имала за циљ упознавање родитеља са програмом одељењског старешинства који обухвата и професионалну оријентацију. План се састоји од низа радионица које ученици осмог разреда реализују на часовима одељењске заједнице заједно са својим старешинама. Такође се скреће пажња родитељима на правила и услове уписа у средњу школу. Родитељи се упознају како са системом бодовања успеха ученика тако и са системом бодовања пријемног испита. Презентација такође садржи и линкове који воде до тестова с пријемног испита из претходних година, приручник о професионалној оријентацији и план и програм ЧОС-а за осми разред, водич за основце, правилник о програму завршног испита у основном образовању и васпитању, правилник о упису ученика у средњу школу, пример листе жеља и документ о здравственим условима које ученици треба да испуне за одређене профиле. На крају презентације родитељи су обавештени да ће презентација бити на званичном сајту наше школе и Фејсбук страници како би била доступна свима.
 
 
Технике учења
понедељак, 20 фебруар 2017 14:49

Погледајте:

1. Технике учења (презентација)

 
Професионална оријентација
среда, 07 децембар 2016 11:55
Дана 26.10. 2016. године представници осмог разреда присуствовали су јавном часу глуме у оквиру професионалне оријентације. Јасмина Вечански је заједно са својим бившим и садашњим члановима драмског студија покушала да дочара свет глуме кроз покрет и живу реч. Циљ ове посете био је упознавање ученика са техникама глуме које ће моћи да употребе на часовима професионалне оријентације.
Педагог наше школе Јелена Богојевић је 3. 11. 2016. године на родитељским састанцима осмог разреда одржала презентацију са темом професионална оријентација и упис ученика у средњу школу. Презентација је имала за циљ упознавање родитеља са програмом одељењског старешинства који обухвата и професионалну оријентацију. План се састоји од низа радионица које ученици осмог разреда реализују на часовима одељењске заједнице заједно са својим старешинама. Такође се скреће пажња родитељима на правила и услове уписа у средњу школу. Родитељи се упознају како са системом бодовања успеха ученика тако и са системом бодовања пријемног испита. Презентација такође садржи и линкове који воде до тестова с пријемног испита из претходних година, приручник о професионалној оријентацији и план и програм ЧОС-а за осми разред, водич за основце, правилник о програму завршног испита у основном образовању и васпитању, правилник о упису ученика у средњу школу, пример листе жеља и документ о здравственим условима које ученици треба да испуне за одређене профиле. На крају презентације родитељи су обавештени да ће презентација бити на званичном сајту наше школе и Фејсбук страници како би била доступна свима.
 
« ПочетакПретходна12СледећаКрај »

Страна 1 од 2

Вакцинација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски часопис

skolski casopis

Јавне набавке

javne nabavke

Информатор о раду

informator

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон/факс: 013 615 003

E-mail: zarkoz@panet.rs 

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Посетите

Списак запослених
Родитељи
Фото-галерија
Пројекти
Јавне набавке
Школски часопис

Основна школа "Жарко Зрењанин", Банатско Ново Село . Израда сајта: Учасофт .